Upplevelser inom mat och dryck. Eventplanering och genomförande. Konsult inom matupplevelser, restaurangdrift och dryckeskunskap.
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 113 | 130 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 82 | 98 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 83 | 98 |
Årets resultat (tkr) | 65 | 77 |
Summa tillgångar (tkr) | 144 | 134 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 113 | 130 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 82 | 98 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 83 | 98 |
Årets resultat (tkr) | 65 | 77 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 144 | 134 |
Tillgångar (tkr) | 144 | 134 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 117 | 102 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 27 | 31 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 144 | 134 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 60 | 50 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Antal anställda | ||
Omsättning per anställd (tkr) | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 72.6% | 75.4% |
Soliditet | 81.3% | 76.1% |
Kassalikviditet | 533.3% | 432.3% |
Upplevelser inom mat och dryck. Eventplanering och genomförande. Konsult inom matupplevelser, restaurangdrift och dryckeskunskap.